Oud-leerlingenrit 15 juni 2008

Het ándere verhaal !
door François

Zondag 15 juni was de datum van de TWEEDE oud-leerlingenrit, door ondergetekende hier verder 'De Schipper Toer 2' te noemen, van onze favoriete rijschool.

Ondanks storm, regen en HAGEL vroeg in de ochtend kwamen de meeste rijders toch opdagen, en gelukkig viel het weer héél erg mee de rest van de dag.
Wat ook meeviel was het feit dat ondergetekende de groep deze keer NIET kwijtraakte.... nou ja, IK vond het een meevaller... misschien de anderen niet, na het zien van onderstaande fotos. *grijns*.

Pé had deze keer voor een 'professionele voorrijder' gezorgd, zodat we nu niet verdwaald raakten op ongure industrieterreintjes.... niet dat dat zijn schuld was, natuurlijk! Klasse, Ben !

 

Maar goed, iedereen denkt wel eens iets anders dan men zegt, en vaak missen we een boel... je kunt niet overal tegelijk zijn en motorrijden is best (in)spannend! Daar nu HELPT onderstaand verhaal.... waarin wordt getoond wat de deelnemers WERKELIJK dachten en zeiden en waar die momenten zijn vastgelegd die de andere rijders (met name die vóóraan!) moesten missen!

(E.e.a. dien met een korreltje zout genomen te worden - een paar zakken zout mag ook - en uw auteur aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor geestelijk ongemak of schade veroorzaakt door koffie over toetsenborden en monitoren. U zijt gewaarschuwd !).


 

 

vervolg >>>

 

 

 
 

 

 

 

Beginpagina
Over ons
Motorles
Autoles
Napraten
Theorie
Prijzen
Links naar andere web sites
Zaken partners
Foto's van onze oud-leerlingen ritten
Contact opnemen