Foto's Voorjaars-training Motorclub Wognum, 14 maart 2009

Pagina 1 van 2

Ook van dit evenement zijn de foto's weer verzorgd door François Dumas, 'hof-fotograaf', web designer, oud-leerling, motor tour operator, koffieleut..... en redelijk verkleumd toeschouwer.......

De jaarlijkse motortraining

Ieder jaar biedt de Motorclub Wognum, in samenwerking met Motor (en Auto) Rijschool P & M Schipper een 'opfristraining' voor haar leden. Veel motorrijders laten 's winters het trouwe ros op stal staan en 'oefenen' de schone kunst van het motorrijden dan dus niet.
Als het dan zo rond maart weer begint te kriebelen en de accu's worden aangesloten, de banden worden gecontroleerd en bekeken wordt of het winterbuikje nog in het leer past, is het ook tijd om te evalueren of er wellicht hier en daar misschien even iets vergeten is.

En wat is dan beter dan op een gezellige bijeenkomst onder deskundige en bezielende leiding van de heren Pé Schipper en Ben Schoutsen even te gaan oefenen op al die kunsten zoals het achtjes rijden, U-bochtje, noodstoppie en dergelijke. Toch wel handig - en bovenal veilig - om alles in het komende seizoen weer paraat te hebben!

Hieronder een collage van foto's gemaakt tijdens de maart 2009 training die helaas plaats vond op een snel in druilerigheid toenemende zaterdag..... waardoor helaas geen sprankelende lentefoto's konden worden gemaakt, maar hopelijk wel een en ander weer bijgespijkerd werd.

Websites

Rijschool Schipper: daar bent u al!

Motorclub Wognum: hun website staat hier, voor meer informatie

De Fotograaf: Silver Cloud Publishing (en EuropeRides) zijn beide ondernemingen van Francois A. Dumas.

 

 

 

volgende >>>

 

 

 
 

 

 

 

Beginpagina
Over ons
Motorles
Autoles
Napraten
Theorie
Prijzen
Links naar andere web sites
Zaken partners
Foto's van onze oud-leerlingen ritten
Contact opnemen